Driver Standings
1 Max Verstappen 575
2 Sergio Perez 285
3 Lewis Hamilton 234
4 Fernando Alonso 206
5 Charles Leclerc 206
6 Lando Norris 205
7 Carlos Sainz 200
8 George Russels 175
9 Oscar Piastri 97
10 Lance Stroll 74
Team Standings
1 Red Bull Racing Honda RBPT 860
2 Mercedes 409
3 Ferrari 406
4 McLaren Mercedes 302
5 Aston Martin Aramco Mercedes 280
6 Alpine Renault 120
7 Williams Mercedes 28
8 Alphatauri Honda RBPT 25
9 Alfa Romeo Ferrari 16
10 Haas Ferrari 12
Friday 30th August
GP3 Practice Session (45 Mins) 09:40 - 10:25
Formula One Historic F1 Cars Demonstration (15 Mins) 10:35 - 10:50
GP2 Practice Session (45 Mins) 11:05 - 11:50
Paddock Club Paddock Club Track Tour (30 Mins) 12:00 - 12:30
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk (60 Mins) 12:00 - 13:00
Formula One F1 Car Presentation (60 Mins) 12:00 - 13:00
Formula One Formula One Pirelli Hot Laps (30 Mins) 12:30 - 13:00
Formula One Practice 1 (60 Mins) 13:30 - 14:30
Formula One Teams Press Conference (60 Mins) 15:00 - 16:00
GP3 Qualifying Session (30 Mins) 15:05 - 15:35
GP2 Qualifying Session (30 Mins) 16:00 - 16:30
Formula One Practice 2 (60 Mins) 17:00 - 18:00
GP3 Press Conference (30 Mins) 18:10 - 18:40
Porsche Mobil 1 Supercup Practice Session (45 Mins) 18:35 - 19:20
GP2 Press Conference (30 Mins) 18:55 - 19:25
Paddock Club Paddock Club Track Tour (35 Mins) 19:30 - 20:05
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk (35 Mins) 19:30 - 20:05
Saturday 31st August
GP3 Sprint Race (18 Laps or 40 Mins + 1 Lap) 09:40 - 10:25
Formula One Historic F1 Cars Demonstration (15 Mins) 10:35 - 10:50
GP3 Press Conference (30 Mins) 10:45 - 11:15
Porsche Mobil 1 Supercup Qualifying Session (30 Mins) 11:05 - 11:35
Formula One Formula One Pirelli Hot Laps (20 Mins) 11:45 - 12:05
Formula One Team Pit Stop Practice (30 Mins) 11:45 - 12:15
Formula One Practice 3 (60 Mins) 12:30 - 13:30
GP2 Sprint Race (21 Laps or 45 Mins + 1 Laps) 14:15 - 15:05
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk (30 Mins) 15:10 - 15:40
Paddock Club Paddock Club Track Tour (30 Mins) 15:10 - 15:40
GP2 Press Conference (20 Mins) 15:25 - 15:45
Formula One Qualifying Session (60 Mins) 16:00 - 17:00
Formula One Press Conference (60 Mins) 17:00 - 18:00
Paddock Club Paddock Club Track Tour (60 Mins) 17:50 - 18:50
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk (30 Mins) 17:50 - 18:50
Fromula One Experience Formula One Experiences Champions Club Trophy Photo & Grid Walk (60 Mins) 18:50 - 19:50
Sunday 1st September
GP3 Feature Race (22 Laps or 45 Mins) 08:15 - 09:05
GP2 Feature Race (30 Laps or 60 Mins + 1 Lap) 09:55 - 11:00
Formula One Historic Formula One Cars Demonstration (15 Mins) 11:10 - 11:25
GP2 Press Conference (30 Mins) 11:25 - 11:55
Porsche Mobil 1 Supercup Race (15 Laps or 30 Mins) 11:55 - 12:30
Paddock Club Paddock Club Track Tour (30 Mins) 12:45 - 13:15
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk (60 Mins) 12:45 - 13:45
Formula One Drivers Track Parade (30 Mins) 12:50 - 13:20
Formula One Fromula One Pirelli Hot Laps (20 Mins) 13:25 - 13:45
Formula One National Anthem (2 Mins) 14:46 - 14:48
Formule One Grand Prix Race (53 Laps or 120 Mins) 15:00 - 17:00